Projectmanager

Een projectleider van partzorg

Ben je op zoek naar een ervaren projectmanager binnen je zorgorganisatie? Bij partzorg zijn we gespecialiseerd in projectmanagement in de zorg. Met onze jarenlange ervaring leggen we de juiste verbindingen om een projectteam op een effectieve manier aan te sturen. Als projectleider en projectmedewerker zijn we inzetbaar voor uiteenlopende zorgorganisaties, variërend van ziekenhuizen en ouderenzorgorganisaties tot zorgverzekeraars.

Wil je weten hoe partzorg jou kan helpen met projectmanagement? Lees hieronder hoe onze partzorgers een project binnen jouw organisatie van begin tot eind in goede banen leiden.

Projectmanagement in de zorg

Bij partzorg zijn we gespecialiseerd in projectmatig werken in de zorg. Alle partzorgers zijn PRINCE2-gecertificeerd en beschikken over de kwaliteiten van een projectleider. We zijn proactief, zelfstandig, communicatief vaardig, flexibel en sterk in organiseren en structureren. Onze gedreven medewerkers hebben een werk- en/of studieachtergrond in de gezondheidszorg waardoor zij gemakkelijk de juiste verbindingen leggen binnen zorgorganisaties. Als projectmanager anticiperen we op mogelijke risico’s en problemen.

Bij partzorg hebben we als projectleider of projectmedewerker ervaring binnen uiteenlopende organisaties in de zorg. Dit varieert van kleinere, kortstondige projecten, zoals de organisatie van een evenement in de wijkverpleging of kwaliteitscertificering van ziekenhuizen, tot grote, langlopende  projecten zoals fusies tussen zorgaanbieders of het uitbesteden en centraliseren van bepaalde ondersteunende diensten. Ook de implementatie van zorgtechnologie of andere innovaties maakt deel uit van de werkzaamheden van een projectmanager van partzorg. Wij  zijn echte doeners die doelgericht en daadkrachtig te werk gaan om een strategie implementeerbaar te maken voor jouw organisatie.

Over de rol projectleider in de zorg

Als projectleider of projectmanager ligt onze focus op het aansturen van projectleden en het zorgen voor verbinding met bestaande projecten/processen binnen de organisatie. Wij zorgen ervoor dat niet alleen het huidige project van begin tot eind goed verloopt, maar ook geaccordeerd wordt binnen de organisatie. Het is belangrijk dat de organisatie zelf verder kan met het vervolg van het project. 

Bij sommige projecten is partzorg van begin tot eind betrokken, maar we zijn ook inzetbaar voor deel- en implementatieprojecten. We stemmen onze aanpak voor  het project af op de behoeften van de opdrachtgever. We creëren een plan van aanpak, ontwikkelen een planning dashboard en verzorgen de voortgangs- en eindrapportages. Daarbij streven we naar een zo kort mogelijke looptijd van het project. Alle partzorgers worden ondersteund door een ervaren schaduwmanager die gevraagd en ongevraagd meehelpt bij de uitwerking van een project.

Over de rol projectmedewerker in de zorg

Naast dat we actief zijn als projectleider, zetten we ons ook regelmatig in ter ondersteuning van projecten in allerhande vormen. Als projectmedewerker of -ondersteuner helpen we projectleiders van grote projecten met uitvoerende taken, waaronder het organiseren van stuur- en werkgroepen of het schrijven van een plan van aanpak. Een medewerker projectondersteuning helpt  bij het aanvragen van subsidies of het beheren van het budget.

Heb je behoefte aan zowel een projectmanager als ondersteunend projectmedewerker voor een groot  project? Bij partzorg helpen we je bij de invulling van beide rollen. We dragen actief bij aan een goed functionerend zorglandschap. Daarbij houden we vast aan onze kernwaarden: werkgeluk, samen zorgen, passie en trots.

Met ons aan de slag?

Bij partzorg leveren we tijdelijke inzet met een blijvend resultaat. Wil jij onze ambitieuze mensen inzetten voor jouw instelling? Of Wil je meer weten over de inzet van een projectmanager in de zorg? We bespreken graag wat we voor je kunnen betekenen.