PART zorg biedt als partner voor zorginstellingen interim- en projectmanagement. Onze consultants zijn in verschillende rollen en domeinen inzetbaar en allen PRINCE2 gecertificeerd. Zij hebben een zorginhoudelijke masteropleiding behaald en/of werkervaring binnen verschillende zorgorganisaties. Daarnaast hebben onze consultants verschillende aandachtsgebieden en zijn wij onder andere werkzaam in de ouderenzorg, ziekenhuiszorg en bij zorgverzekeraars. Meer informatie hierover is te vinden onder het tabblad expertise.

De belangrijkste overeenkomst tussen onze medewerkers is hart voor de zorg; de gedrevenheid en motivatie om de zorg iedere dag te verbeteren. Door onze inhoudelijke expertise, klantgerichte aanpak en betrokkenheid zorgen wij voor blijvend resultaat. Wij onderscheiden ons van andere organisaties door toegankelijke en praktische oplossingen te creëren en onze durf om keuzes te maken. Kortom, een club van daadkrachtige doeners. Bovendien wordt de kwaliteit van onze dienstverlening verhoogd doordat bij ieder project een interne schaduw adviseur is betrokken. Deze collega monitort op afstand actief de voortgang en denkt mee over de uitvoering van de opdracht.

Actief zijn in de zorg betekent voor ons meer dan het uitvoeren van opdrachten. PART zorg is maatschappelijk betrokken bij zorggerelateerde thema’s. Met zorginhoudelijke expertise en ervaring de zorg verbeteren; dat is de drijfveer van PART zorg.

Nieuwsgierig geworden naar PART zorg als organisatie, onze dienstverlening of benieuwd naar onze mensen? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel +31 (0)88 01 51 600, wij praten graag verder.