De mens als kern
van de zorg

Wij investeren in onze opdrachtgevers en in onze partzorgers.

We werken mét mensen. Persoonlijke aandacht staat hierbij bovenaan.

Wij zorgen voor innovatie en optimalisatie binnen jouw organisatie.

Wij zijn klaar voor
de toekomst

Bij partzorg zorgen we ervoor dat organisaties binnen de Nederlandse zorg beter werk kunnen leveren. Zowel bij organisaties die directe zorg leveren als bij overkoepelende instanties. Met onze kennis en kunde tillen we deze organisaties naar een hoger niveau. Dit doen onze mensen met veel aandacht en passie. Samen zorgen we voortdurend voor successen. Wij geloven dat de mens de kern is van alles waar de zorg om draait.

Door vast te houden aan onze bedrijfscultuur streven wij ernaar om de beste werkplek te zijn voor de professionals in de zorg van nu en later. Dit doen we door te blijven investeren in groei, ontwikkeling en teambuilding. Altijd met veel plezier, lol en vooral met elkaar. We houden hierbij vast aan onze kernwaarden: werkgeluk, samen zorgen voor en altijd met passie en trots.

Ons gedreven team

Angelique van Kippersluis
Angelique
van Kippersluis

Alumni

Met ons aan de slag?

Bij partzorg leveren we tijdelijke inzet met een blijvend resultaat. Wil jij onze ambitieuze mensen inzetten voor jouw instelling? We bespreken graag wat we voor je kunnen betekenen.

2008 en 2009

2008 en 2009

Op een Hilversumse zolderkamer wordt de voorloper van partzorg, fluent Interim Experts, opgericht. We richten ons op interim- en projectwerkzaamheden in de zorg. Onze eerste medewerkers worden aangenomen en gaan aan de slag bij verschillende organisaties. In eerste instantie met name bij ziekenhuizen. Hierna groeien we en wordt fluent Interim Experts een echt bedrijf met meerdere medewerkers. En actief binnen meerdere zorgsoorten.

2008 en 2009

2010 en 2011

 

2010 en 2011

We groeien en bloeien. Zelfs zoveel dat we meerdere kamers en etages gaan huren van ons pand. Echter komt er door diverse redenen zand in de motor. We worden geconfronteerd met een onverwacht sterfgeval binnen het team. Een ingrijpende gebeurtenis met veel impact op het gehele bedrijf.

2010 en 2011

2012

 

2012

fluent Zorgadvies wordt overgenomen. De interim expert kant gaat zelfstandig door als partzorg. We verhuizen naar een nieuw kantoor in Amersfoort. Inmiddels hebben we naast 14 medewerkers ook een echt management-team. En dat is maar goed ook, want door de bankencrisis heeft partzorg het moeilijk. Door slim management komen we hier bovenop. Op naar ons vijfde levensjaar!

2012

2018 en 2019

 

2018 en 2019

Een van onze strategische partners, Zorginvest uit Deventer, klopt aan met de vraag of we ons bij hen willen aansluiten. In één klap hebben we er 12 nieuwe collega’;s bij. We delen twee jaar het kantoor met een corporate organisatie van 200+ medewerkers. Maar corporate, dat past niet bij partzorg. Daarom verhuizen we weer naar een eigen kantoor en staat onze eigen cultuur weer voorop.

2018 en 2019

2020

 

2020

Na een geweldige teambuilding activiteit gaat Nederland begin maart in lockdown. We zien elkaar maanden niet. Dat was even schakelen voor ons hechte team. Wandel- meetings en online bijeenkomsten helpen ons door deze periode heen.

2020

2021

2021 – Verhuizing naar Zeist en uitbreiding met With Care

We trekken in ons vierde kantoor in Zeist en kunnen dit tijdens deze periode vanwege COVID op ons gemak inrichten. We werken immers grotendeels thuis. Onze voormalige fluent tuinman Thomas is na zijn studie aan de Hotelschool aangenomen en houdt zich bezig met een dochterbedrijf van partzorg: With Care. Dit zijn hospitality professionals die zich richten op facilitaire dienstverlening.

2021

Wij zijn trots op de stappen die we hebben gezet. Alles heeft bijgedragen aan waar we nu zijn. Wij hebben zin in de toekomst!