Directeur

Arnold Jansen

Als initiatiefnemer is Arnold van scratch af aan betrokken geweest bij de ontwikkeling van partzorg. En heeft hij langs prachtige hoofdstukken het bedrijf mogen laten groeien tot de schitterende club mensen die het nu is. De inhoudelijk gedreven collega’s maken partzorg voor Arnold. Een groep zorgverbeteraars die vanuit energie en drive de zorg en zichzelf steeds een beetje beter maken.

Wat wil je worden als je groot bent?

Als 65 jarige, of ouder, rij ik graag nog een ronde door Nederland om te zien waar alle partzorgers terecht zijn gekomen en hoe ze op eigen wijze invulling hebben gegeven aan verbetering en ambities.

Welke zorg heb je zelf beter gemaakt?

Het grootste plezier en voldoening zat in enkele zomers midden jaren negentig waarin ik Korsakov patiënten heb mogen begeleiden. Mijn rol als dagbestedings-begeleider droeg bij aan twee gave zomers voor zowel cliënten als de groep professionals. 

Wat is je rol binnen partzorg?

Eigenlijk steeds overzichtelijker. We hebben een onvoorstelbare groep talenten binnen ons bedrijf die voor onze opdrachtgevers alsmede voor partzorg uitstekend het verschil kunnen maken. En wat zijn ze leuk; en wat zijn ze goed. Laat deze bruistabletten energie toevoegen aan de zorg, dan bereiken we onze ambities!

Ons gedreven team

Angelique van Kippersluis
Angelique
van Kippersluis