Cases waar we
trots op zijn

Projectleider – Ontwikkelen van het volledig pakket thuis HOZO

Loes Sauer
HOZO wil het volledig pakket thuis gaan aanbieden in de wijk en in de nieuwbouwlocatie Hofstede. Namens HOZO is onze collega Loes ingezet om volledig pakket thuis te ontwikkelen en te implementeren.

Projectondersteuner – Santeon

Teun van Otten
Santeon is een samenwerking van zeven topklinische ziekenhuizen. Samen werken zij aan het verbeteren van de zorg voor patiënten in Nederland.

JCI (her)accreditatie Radboudumc – programmamanager JCI

Lisanne van Asten
Lisanne is samen met een collega programmamanager JCI gestart met het maken van een plan van aanpak en het inrichten van een projectorganisatie voor de (her)accreditatie van een ziekenhuis.
Het mooie aan partzorg vind ik dat we allemaal heel energiek en enthousiast zijn en volle bak voor ons doel gaan
Peter Buijs

Interne rol – Lid van Team Marketing

Nena Klerks
Als partzorg willen we graag laten zien waar we voor staan en hoe deze visie zich vertaalt naar de praktijk. Dit willen we uitstralen naar (toekomstige) collega’s, opdrachtgevers en partzorg-alumni.

Interim Adviseur zorgproces en kwaliteit – Wonen met Zorg

Peter Buijs
De adviseur zorgproces en kwaliteit van Wonen met Zorg is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren, bewaken en beheren van het kwaliteitsbeleid binnen de ruim 20 woonlocaties van Sensire.

Zorganalist bij het programma Medicatieoverdracht voor Nictiz

Paul Groen
Nictiz is het Nederlandse kenniscentrum voor landelijke toepassingen van ICT in de zorg en zorgt ervoor dat zorginformatie eenduidig kan worden vastgelegd en uitgewisseld.

Projectleider – overname farmaceutische dienstverlening Parnassia Groep

Quinten de Coo
De Parnassia Groep heeft besloten haar farmaceutische dienstverlening en apotheek uit te besteden aan Brocacef. Namens Brocacef is Quinten ingezet om de overname te begeleiden.