Wat we doen

Bij partzorg hebben we ervaring met het invullen van verschillende rollen binnen zorgorganisaties. We helpen bijvoorbeeld met projectmanagement, procesoptimalisatie en implementatieprocessen. Wij zijn er vooral om de mensen in organisaties binnen het zorgveld bij te staan en verder te helpen. Of het nu gaat om het opstellen van landelijke kwaliteitsrichtlijnen of het bijdragen aan bedrijfsprocessen in ziekenhuizen, partzorg staat voor je klaar. Wij dragen hiermee actief bij aan een goed functionerend zorglandschap. Door hard te werken aan de achterkant van de zorg, maken we grote impact aan de voorkant. Echte doeners, die partzorgers. 

Hieronder vind je sectoren waarin we vaak aan de slag zijn en rollen die we regelmatig vervullen. Echter, doen we veel meer dan we op deze pagina kunnen beschrijven. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op!

Medisch Specialistische Zorg

Wij gaan in de medisch specialistische zorg aan de slag met thema's zoals kwaliteit, procesoptimalisatie en strategische implementatie.

Ouderenzorg

Samen met organisaties gaan we de hedendaagse uitdaging in de ouderenzorg aan.

Zorgverzekeraars

Wij werken bijvoorbeeld mee binnen de zorginkoop en zorgfraude beheer.

Koepelorganisaties

We realiseren landelijke programma’s om zo het beleid van de Nederlandse zorg te verbeteren.

Sociaal Domein

We zijn actief in het sociaal domein. Lees meer over de onderwerpen preventie, participatie, begeleiding en opvang.

Overig

Ook buiten onze vijf hoofdsectoren zijn partzorgers te vinden. Zo zijn we onder anderen actief in de mondzorg, GGZ, gehandicaptenzorg, bij huisartsenpraktijken en andere eerstelijns zorgaanbieders.

Rollen die we regelmatig vervullen

Beleidsadviseur

Als interim beleidsadviseur zetten we ons door middel van beleidsontwikkeling in om de zorgkwaliteit en veiligheid te verbeteren.

Projectmanager

Bij Partzorg zijn we gespecialiseerd in projectmanagement in de zorg. We zijn inzetbaar als projectleider of projectmedewerker in de zorg.

Zorg in- en verkoper

Bij partzorg hebben we ervaring als zorginkoper bij zorgverzekeraars en als zorgverkoper bij zorgaanbieders.

Programmamanager

Als programmamanager of kwartiermaker gaan we aan de slag met grote thema's binnen jouw zorgorganisatie.

Bestuursadviseur

Als bestuursadviseur of -secretaris bieden we ondersteuning op het gebied van strategie en uitvoering op bestuurlijk niveau.

partzorg in 1 minuut

MVO zit in
ons DNA

Wij zorgen graag goed voor onze partzorgers, opdrachtgevers, onze medemens én de aarde. Daarom heeft Maatschappelijk Verantwoordelijk Ondernemen (MVO) een prominente plek binnen partzorg. Naast dat we onszelf dagelijks inzetten om de zorg mooier te maken, steunen we ieder jaar een hulpverlenende organisatie in de zorg. Door het ondernemen van een uitdagende, sportieve activiteit en financiële bijdragen ondersteunen wij andere organisaties om hun doelen te behalen. Daarnaast zijn we actief bezig met het verkleinen van onze ecologische voetafdruk. Wist je bijvoorbeeld dat vrijwel alle partzorgers elektrisch rijden? Ook dat is partzorg.