Wat we doen

Bij partzorg hebben we ervaring met het invullen van verschillende rollen binnen organisaties binnen de zorg.

We helpen bijvoorbeeld met projectmanagement, procesoptimalisatie en implementatieprocessen. Wij zijn er vooral om de mensen in organisaties binnen het zorgveld bij te staan en verder te helpen. Of het nu gaat om het opstellen van landelijke kwaliteitsrichtlijnen of het bijdragen aan bedrijfsprocessen in ziekenhuizen, partzorg staat voor je klaar. Wij dragen hiermee actief bij aan een goed functionerend zorglandschap. Door hard te werken aan de achterkant van de zorg, maken we grote impact aan de voorkant. Echte doeners, die partzorgers.

Ziekenhuizen

Wij gaan in ziekenhuizen aan de slag met thema’s zoals kwaliteit, procesoptimalisatie, het voorbereiden van (her)accreditaties en strategische implementatie.

Ouderenzorg organisaties

Samen met organisaties gaan we de uitdaging in de ouderenzorg aan. Wij hebben ervaring met het opzetten en implementeren van verschillende leveringsvormen zoals VPT.

Zorgverzekeraars

Wij werken bijvoorbeeld mee binnen zorgfraude beheer en zijn actief in de zorginkoop binnen de domeinen Medisch Specialistische Zorg, Geestelijke Gezondheidszorg en Wijkverpleging.

Koepelorganisaties

We realiseren landelijke programma’s om zo het beleid van de Nederlandse zorg te verbeteren.

partzorg in 1 minuut

MVO zit in
ons DNA

Wij zorgen graag goed voor onze partzorgers, opdrachtgevers, onze medemens én de aarde. Daarom heeft Maatschappelijk Verantwoordelijk Ondernemen (MVO) een prominente plek binnen partzorg. Naast dat we onszelf dagelijks inzetten om de zorg mooier te maken, steunen we ieder jaar een hulpverlenende organisatie in de zorg. Door het ondernemen van een uitdagende, sportieve activiteit en financiële bijdragen ondersteunen wij andere organisaties om hun doelen te behalen. Daarnaast zijn we actief bezig met het verkleinen van onze ecologische voetafdruk. Wist je bijvoorbeeld dat vrijwel alle partzorgers elektrisch rijden? Ook dat is partzorg.