3 min leestijd

Digitale Masterclass op 16 mei en 25 mei

Ben jij nieuwsgierig naar wat het part Junior programma inhoudt? Benieuwd naar wat voor soort opdrachten je uitvoert als partzorger en kan je niet wachten om kennis te maken met je toekomstige collega’s? Schrijf je dan hier in voor de digitale Masterclass van dinsdag 16 mei of donderdag 25 mei van 17:00 tot 18:30.

Gedurende de masterclass nemen we je eerst in vogelvlucht mee in wat voor bedrijf partzorg is en hoe het Junior programma eruit ziet. Daarna neem je deel aan twee deelsessies van 30 minuten.

In sessie 1 word je meegenomen in de wereld van zorgfraude door twee partzorgers met inmiddels ruim ervaring in het bestrijden en beheersen van zorgfraude binnen de zorgverzekeringssector. Zij nemen je deze deelsessie mee in de wondere wereld van een fraudespecialist bij een zorgverzekeraar en beleidsadviseur fraudebeheersing bij een koepelorganisatie. Ben jij in staat om aan het eind van de deelsessie zorgfraude te herkennen?  

In sessie 2 krijg je de kans om meerdere partzorgers het hemd van het lijf te vragen over het werk, wat het inhoudt om een partzorger te zijn, de overgang van studie naar werk en alles wat je nog meer kan verzinnen. Geen vraag is te gek! 

Wij kijken er in ieder geval naar uit om kennis met je te gaan maken!

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mailtje naar Jasmijn via masterclass@partzorg.nl.