Momenteel hebben wij de volgende vacatures:

Ben jij een universitaire of HBO-opgeleide zorgprofessional met affiniteit voor interim- en projectmanagement in de zorg? PART zorg staat er altijd open voor om kennis met je te maken.

Wie is PART zorg?
PART zorg is een platte organisatie met een jong team van gedreven medewerkers. We doen met z’n allen alles! Medewerkers krijgen de ruimte om verantwoordelijkheid te nemen voor productontwikkeling, marketingactiviteiten, het bouwen van een eigen (kennis) netwerk, maar ook het vervullen van maatschappelijke taken.

PART zorg gelooft in het samen creëren van kansen. Deze kansen liggen op gebied van opleiding, maar vooral in het een stukje beter maken van de zorg.

Zo’n 80% van de werkweek wordt op interim- of projectbasis doorgebracht bij één van onze opdrachtgevers. Voorbeeldopdrachten zijn te vinden onder ‘Projecten’. Onze opdrachten hebben voornamelijk betrekking op vraagstukken rondom kwaliteit en veiligheid, zorginkoop/verkoop, financiële processen en algemeen management. De resterende 20% van de werkweek is bedoeld voor contact met (potentiële) opdrachtgevers, persoonlijke ontwikkeling en opleiding en intercollegiaal overleg.

Ons team bestaat uit gezondheidswetenschappers, aangevuld met organisatiewetenschappers en bedrijfskundigen. Van hen en onze opdrachtgevers mag de medewerker inhoudelijke uitdaging en zorgvuldig schaduwmanagement verwachten. Groei, ambitie, kennis, plezier en oprechte interesse in de zorg gaan hand in hand!

Wat vragen wij?
Binnen PART zorg vinden we een extravert karakter en goede communicatieve vaardigheden belangrijk, omdat onze collega’s in staat moeten zijn de verbinding te leggen met onze opdrachtgevers. Ook vragen wij flexibiliteit, omdat heel Nederland ons werkterrein is. Maar ook flexibiliteit, omdat geen week bij PART zorg hetzelfde is. Verder een actieve houding en ideeën om ons bedrijf naar verdere volwassenheid te brengen.

Voor meer informatie over het insturen van een open sollicitatie en over PART zorg kun je contact opnemen met:

Timon Sibma
E: werken@partzorg.nl
M: 06 – 269 141 83

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.