Wendy van der Schoor

Arnold Jansen is als directeur werkzaam binnen PART zorgWie ben ik?

Zorginstellingen worden geconfronteerd met veel eisen en regelgeving vanuit de overheid en externe partijen. Het is een uitdaging om dit te vertalen naar de praktijk en (de kwaliteit van) het primaire proces als uitgangspunt te blijven zien. Ik draag binnen deze context graag bij aan het beter, sneller, makkelijker en leuker maken van diverse zaken binnen de gezondheidszorg. Ervaring heb ik opgedaan in diverse ziekenhuizen, met name op het gebied van add-on geneesmiddelen en procesoptimalisatie. Mijn kracht ligt in het initiƫren en realiseren van structurele veranderingen. Blijvende toegevoegde waarde leveren vind ik hierbij erg belangrijk. Directe communicatie en een gestructureerde, resultaatgerichte aanpak typeren mij.

Gezondheidswetenschapper | Rotterdam | Resultaatgericht | Gestructureerd | Enthousiast | Betrokken | Reizen | Eten & drinken | Lezen