Vacature ervaren interim- en projectmanager (financial)

Ben jij onze nieuwe collega?
PART zorg is op zoek naar een nieuwe collega die feeling heeft met interim- en projectmanagement in de zorg. Ben jij een universitaire of HBO-opgeleide zorgprofessional met minimaal 5 jaar relevante werkervaring als financial in de gezondheidszorg? Dan willen wij graag met jou kennismaken.

Wat mag je van een baan bij PART zorg verwachten?
Je komt terecht in een jong team met gedreven medewerkers. PART zorg is een platte organisatie. Met andere woorden; we doen met z’n allen alles! We geven je de ruimte om verantwoordelijkheid te nemen voor productontwikkeling, marketingactiviteiten, het bouwen van een eigen (kennis) netwerk, maar ook het vervullen van maatschappelijke taken.

PART zorg gelooft in het samen creëren van kansen. Deze kansen liggen op gebied van opleiding, maar vooral in het een stukje beter maken van de zorg.

Zo’n 80% van de werkweek breng je op interim- of projectbasis door bij één van onze opdrachtgevers. Voorbeeldopdrachten zijn te vinden onder ‘Projecten’. Onze opdrachten hebben voornamelijk betrekking op vraagstukken rondom kwaliteit en veiligheid, zorginkoop/verkoop, financiële processen en algemeen management. De resterende 20% van de werkweek is bedoeld voor contact met (potentiële) opdrachtgevers, persoonlijke ontwikkeling en opleiding en intercollegiaal overleg.

Vanzelfsprekend word je gefaciliteerd om het werk naar behoren te kunnen uitvoeren en word je beloond met een passend salaris.

Ons team van 25 medewerkers bestaat uit gezondheidswetenschappers, aangevuld met organisatiewetenschappers en bedrijfskundigen. Van hen en onze opdrachtgevers mag je inhoudelijke uitdaging en zorgvuldig schaduwmanagement verwachten.

Wat vragen wij van jou?
Een extravert karakter en goede communicatieve vaardigheden, aangezien je in staat moet zijn de verbinding te leggen met onze opdrachtgevers. Flexibiliteit, omdat heel Nederland ons werkterrein is. Maar ook flexibiliteit, omdat geen week bij PART zorg hetzelfde is. Verder een actieve houding en ideeën om ons bedrijf naar verdere volwassenheid te brengen.

Concreet zoeken we het volgende:

  • Je hebt ruime ervaring (minimaal 5 jaar) met financiële processen in de Medisch Specialistische Zorg (MSZ). Zorgadministraties hebben geen geheimen voor jou en je hebt veel ervaring met zelfonderzoeken en debiteuren- en crediteurenbeheer;
  • Je hebt een uitgebreid, bewezen netwerk en bent in staat dit netwerk te onderhouden en uit te breiden;
  • Je voelt je meer business controller dan boekhouder: Je vindt het leuk om actief mee te denken om processen te verbeteren;
  • Je bent op de hoogte van actuele wet- en regelgeving en houdt wijzigingen hierin bij;
  • Je hebt ervaring met het aansturen van een team;
  • Je bent in staat afdelingsoverstijgend te kijken en te werken;
  • Je bent bereid minimaal 36 uur per week te werken.

Als je voor een sollicitatie bij PART zorg kiest, kies je tegelijkertijd voor het PART gevoel. Je wordt onderdeel van een tot nu toe spectaculair avontuur waarin groei, ambitie, kennis, plezier en oprechte interesse in de zorg hand in hand gaan!

Voor meer informatie over deze functie of over PART zorg kun je contact opnemen met:

Timon Sibma
E: timon@partzorg.nl
M: 06 – 26 91 41 83

NB. Een online screening kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.