PART zorg: aan beide kanten van de onderhandelingstafel

PART zorg biedt interim- en projectmanagement met expertise binnen de volgende domeinen:

  • Zorginkoop en onderhandelingen met zorgorganisaties;
  • Beleidsontwikkeling;
  • Doelmatigheidsonderzoeken;
  • Optimalisatie van bedrijfsvoeringsprocessen.

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Ontwikkelingen in de zorgverzekeringsmarkt

De zorg is in beweging en dat heeft invloed op de zorgverzekeringsmarkt! Zorgverzekeraars worden in toenemende mate meer risico dragend en de zorgconsument wordt kritischer. Financieringsregels worden doorlopend aangepast en zorgverzekeraars liggen gezien het grote maatschappelijke belang onder een vergroot glas. Zorgverzekeraars zijn hard aan het werk om zo goed mogelijk op al deze nieuwe ontwikkelingen in te spelen en alle (interne) processen steeds verder en sneller te optimaliseren.

PART zorg en de zorgverzekeringsmarkt

PART zorg is actief in meerdere sectoren binnen de zorg en kent daardoor beide kanten van de medaille. Zowel het voeren van verkoopgesprekken vanuit zorgorganisaties als met het het opstellen van inkoopbeleid en voeren van inkoopgesprekken namens de zorgverzekeraar zijn bekend terrein. Wij begrijpen de verschillende talen die gesproken worden en kunnen daardoor een brug tussen deze werelden slaan. Daar komt bij dat wij kennis hebben van zowel de inhoud als het proces. PART zorg kan door haar flexibele insteek, hoogopgeleide, analytisch ingestelde medewerkers een belangrijke bijdrage leveren in het opvangen en omgaan met alle ontwikkelingen die op deze markt af komen.

Wat PART zorg kan bieden

PART zorg voorziet in (assistent) zorginkopers en -verkopers, adviseurs, beleidsmedewerkers en projectmedewerkers op verschillende niveau’s. PART zorg levert daarbij voor iedere opdrachtgever maatwerk. Hierbij maakt de zorgverzekeraar gebruik van tijdelijke inzet, maar met blijvend resultaat. Dit maakt dat we in staat zijn mee te denken op strategisch niveau, maar ook de handen uit de mouwen steken.

PART zorg biedt interim- en projectmanagement met expertise binnen de volgende thema’s:

  • Zorginkoop en onderhandelingen met zorgorganisaties;
  • Beleidsontwikkeling;
  • Doelmatigheidsonderzoeken;
  • Optimalisatie van bedrijfsvoeringsprocessen.

Nieuwsgierig geworden?

Neem gerust contact met ons op. Wij lichten onze dienstverlening graag toe. Wij zijn te bereiken op 088 015 1600 of via info@partzorg.nl.
Volg ons op LinkedIn.

Benieuwd naar voorbeeldprojecten? Klik hier.
<< terug naar Wat biedt PART