Relatiegericht contracteren; binnen de regionalisering van de zorg. Wie heeft er uiteindelijk doorzettingsmacht om te komen tot vernieuwing?

Het contracteringsseizoen tussen zorgaanbieders en -financiers is in zicht. De relatie tussen partijen is een belangrijk onderdeel aan de onderhandeltafel. Een goede relatie blijkt in de praktijk echter lastig. Vanuit het principe ‘oog voor eigen belang en respect voor het belang van de ander’ organiseert PART zorg daarom een ronde tafel bijeenkomst. 

Wij gaan graag met verschillende partijen binnen de zorgin- en verkoop uit verschillende zorgsectoren het gesprek aan over: relatiegericht contracteren; binnen de regionalisering van de zorg. Wie heeft er uiteindelijk doorzettingsmacht om te komen tot vernieuwing?

Programma 

Wij nodigen u graag uit voor de ronde tafel bijeenkomst 2022 op woensdag 18 mei van 17:00 – 20:30 uur bij Hotel FIGI te Zeist (Het Rond 2). We verzamelen vanaf 16:15 bij het kantoor van PART zorg (Driebergseweg 2, Zeist), waar u kunt parkeren. We wandelen met elkaar rond 16:45 naar onze buren van Hotel FIGI waar we om 17:00 uur beginnen met het programma. Tijdens de bijeenkomst wordt er voor een maaltijd gezorgd.

Sprekers

Tijdens de bijeenkomst hebben we twee gastsprekers. Onder leiding van dagvoorzitter Daan den Boon (PART zorg), zal de dialoog en discussie gevoerd worden.

Paul Offringa is sinds eind 2021 senior manager zorginkoop bij Eno. Daarvoor heeft Paul al jarenlange ervaring als manager bij verschillende zorgverzekeraars en verschillende ziekenhuizen. Paul zal ons meenemen in zijn presentatie: ‘Impliciete heelheid; een heelheid die er altijd al was maar die je nooit zag’.

Anke Bielderman is sinds de herfst van 2021 Directeur Zorgverkoop & Clientproces bij Pluryn. Voor Pluryn was Anke onder andere werkzaam bij verzekeraar VGZ en verantwoordelijk voor de opbouw van de afdeling zorgverkoop bij ‘s Heeren Loo. Anke zal ons meenemen in haar verhaal over ‘Zorginkoop en Zorgverkoop; een ingewikkelde vriendschap’.

Aanmelden

Wij hopen u graag te mogen ontvangen op onze ronde tafel bijeenkomst! Aanmelden kan via dit formulier

Let op!

Aan de bijeenkomst kunnen 25 personen deelnemen. Als er meer aanmeldingen zijn, zal de organisatie deelnemers moeten selecteren. U ontvangt ruim van te voren bevestiging van uw deelname.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Elise van Westerlaak
Bel: +31 (0)88 01 51 600 of stuur een mail naar: