Quinten de Coo

Wie ben ik?

Voor mij is de zorg een speeltuin. Een plek waar iedereen samen komt met verschillende behoeften, doelen, voorkeuren en wensen. De uitdaging ligt hem in het begrijpen van elkaar en eenieder in zijn of haar kracht te zetten. Dit bereik ik in mijn opdrachten door goed te luisteren, en elkaar inzicht te geven in elkaars werkzaamheden.
Daarnaast leg ik graag verbindingen tussen diverse lagen van een organisatie en verschillende type mensen. Zelf sta ik het beste in mijn kracht als ik veel afwisseling in mijn werk heb waarbij ik met de mouwen opgestroopt, resultaatgericht aan opdrachten kan werken met als doel de zorg iedere dag een beetje mooier te maken.

Gezondheidswetenschapper | Bedrijfskundige | Vrolijk | Analytisch | Verbaasde kabouter | Resultaatgericht | Samen | Hockey | Eten & drinken | Reizen | Rotterdam |