Ben jij bijna afgestudeerd of een starter en benieuwd naar wat je als projectmanager in de zorg doet? PART zorg organiseert op woensdag 9 december van 17.00 tot 19.00 een online meet & greet waarbij je kennis kunt maken met het bedrijf en onze werkzaamheden als consultants in de gezondheidszorg.

PART zorg biedt interim- en projectmanagement op basis van zorginhoudelijke expertise en ervaring. Wij richten ons op kennisopbouw en kennisdeling binnen de zorg. Door de opgedane ervaringen in verschillende deelsectoren zijn we in staat om een gevarieerd programma te bieden. Aan het eind van deze avond heb jij een goed beeld van verschillende projecten waar PART zorg bij betrokken is. We hopen je te zien!

Programma

Gedurende de bijeenkomst neem je deel aan twee rondes waarin medewerkers van PART zorg je vertellen over de diverse projecten en opdrachten van PART zorg. In totaal zijn er drie opties verspreid over drie deelsectoren en onderwerpen waarin PART zorg werkzaam is, namelijk binnen; ziekenhuizen, zorgverzekeraars en de ouderenzorg.

     1. ‘Aan de slag als zorginkoper bij een regionale zorgverzekeraar’.
Stephne en Loes zijn sinds een half jaar werkzaam als zorginkoper voor een regionale zorgverzekeraar. Zij nemen je mee in de wondere wereld van de zorginkoop. Een traject dat door COVID-19 anders is gelopen dan voorgaande jaren. 

     2. ‘Een accreditatie van begin tot eind in een academisch ziekenhuis’.
De afgelopen maanden heeft Lisanne hard gewerkt aan het voorbereiden van de Joint Commision International (JCI) heraccreditatie. Zij zal uitgebreid toelichten wat hier allemaal bij komt kijken en hoe zij dit project van begin tot einde heeft vormgegeven. 

     3. ‘Adviseren en coördineren in tijden van de corona-crisis’.
Leon kan als kwaliteitsadviseur in een ouderenzorginstelling alles vertellen over het leiden van een project in tijden van de crisis. Tijdens een Q&A gaan we met hem in gesprek en is er de mogelijkheid om hem alle denkbare vragen te stellen. 

Voor wie?

De bijeenkomst is specifiek bedoeld voor: 

  • Starters in de zorgsector;
  • Afgestudeerd verpleegkundigen met een academische masteropleiding;
  • Bijna afgestudeerde studenten met een zorggerelateerde academische opleiding (bijvoorbeeld Gezondheidswetenschappen, MPA, Gezondheidsrecht, Gezondheidseconomie, Geneeskunde, Technische geneeskunde)
  • Bijna afgestudeerde studenten met een academische opleiding in een andere richting (Organisatiewetenschappen, Bedrijfskunde) met aantoonbare affiniteit met de zorg. 

Wanneer?

Woensdag 9 december van 17.00 tot 19.00. Nadat je je ingeschreven hebt ontvang je een bevestiging, een link voor de digitale sessie. Het definitieve programma en indeling voor de rondes volgen op een later moment.

Aanmelden of meer informatie?

Wil je deelnemen aan deze avond? Meld je dan aan door het aanmeldformulier in te vullen. Aangezien er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn, zal je motivatie worden meegenomen bij de selectie. Je inschrijfformulier moet uiterlijk vrijdag 4 december 2020 bij ons zijn ingeleverd. 

Vragen over de bijeenkomst? Stuur een berichtje naar Roos Joosten of Daan den Boon via het mailadres: meet-greet@partzorg.nl

Tot dan!