Masterclasses PART zorg

deelnemers masterclass hard aan het werkAl sinds haar oprichting medio 2008 organiseert PART zorg jaarlijks een serie masterclasses voor starters in de zorgsector en bijna afgestudeerden. In het najaar van 2017 zijn deze nu ook ingepland. PART zorg biedt, als partner van opdrachtgevers, haar dienstverlening aan om het blijvende verschil te maken door haar zorginhoudelijke expertise en ervaring. Daarnaast richt PART zorg zich op kennisopbouw, kennisverbreding en kennisdeling binnen de zorg. Het doel van de masterclasses sluit hier op aan; in de masterclasses delen we kennis en ervaring tussen de PART zorg medewerkers en deelnemers.

Wat?
Door de ervaringen die PART zorg heeft opgedaan in onder andere ZBC’s en ziekenhuizen, eerstelijnszorg en zorgverzekeraars zijn we in staat om een gevarieerd programma aan te bieden. Het programma van de masterclasses selecteren we altijd in combinatie met de actualiteit van de zorg en bestaat voor deze serie uit de volgende onderwerpen:

  • De kwaliteit van een calamiteit
  • Efficiënt declareren of frauderen?
  • De kansen en mogelijkheden van Valuebased HealthCare

Voor wie?
De masterclasses zijn specifiek bedoeld voor:

  • Starters in de zorgsector met maximaal 1 jaar werkervaring
  • Bijna afgestudeerde studenten in zorg gerelateerde academische opleiding (bijvoorbeeld Bedrijfskunde, Organisatiewetenschappen, Gezondheidswetenschappen, MPA, Gezondheidsrecht, Gezondheidseconomie, Geneeskunde)

Waar en wanneer?
De masterclasses vinden plaats op 17 oktober, 7 november en 28 november 2017 van 17:30 tot 19:30 uur op ons kantoor aan de Grote Koppel 14 te Amersfoort. Elke masterclass wordt afgesloten met een maaltijd.

Deelname aan de masterclasses is kosteloos. Er wordt echter wel van deelnemers verwacht elke masterclass voor te bereiden door middel van een huiswerkopdracht of literatuuronderzoek. Daarnaast rekenen we er op dat je bij alle drie de masterclasses aanwezig bent. Aan het einde van de serie masterclasses krijgen de deelnemers, indien ze alle drie de masterclasses hebben gevolgd, een certificaat.

Aanmelden of meer informatie?
Wil je deelnemen aan deze masterclasses of heb je vragen? Mail dan naar masterclass@partzorg.nl voor het inschrijfformulier of aanvullende informatie. Aangezien er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, zal je motivatie en CV worden meegenomen bij de selectie. De deadline voor inschrijving is 2 oktober 2017.

Klik hier voor de masterclasses van de afgelopen jaren.