Ben jij bijna afgestudeerd of een starter en benieuwd naar wat je als interim- en projectmanager in de zorg doet? PART zorg organiseert op donderdag 1 december van 18.00 uur tot 20:30 uur een masterclass waarbij je kennis kunt maken met ons bedrijf en de werkzaamheden in de gezondheidszorg.

PART zorg biedt interim- en projectmanagement op basis van zorginhoudelijke expertise en ervaring. Wij richten ons op kennisopbouw, kennisverbreding en kennisdeling binnen de zorg. Door de opgedane ervaringen in verschillende deelsectoren zijn we in staat om een gevarieerd programma te bieden. Aan het eind van deze avond heb jij een goed beeld van verschillende projecten waar PART zorg bij betrokken is. We hopen je te zien!

Programma

We starten de masterclass om 18:00 uur op ons kantoor met een avondmaal. Tijdens het eten vertellen onze collega’s Jasmijn en Nena over het werken bij PART zorg en wordt ingegaan op het PART junior programma. Daarna starten de inhoudelijke deelsessies. Gedurende de masterclass neem je deel aan twee deelsessies waarin medewerkers van PART zorg je vertellen over de diverse projecten en opdrachten van PART zorg. In totaal zijn er drie opties verspreid over drie deelsectoren waarin PART zorg werkzaam is, namelijk; ziekenhuizen, zorgverzekeraars en de ouderenzorg. De volgende deelsessies zullen aan bod komen:

1) ‘Herken jij fraude in de zorg?’

Nena en Anne hebben inmiddels ruim ervaring in het bestrijden en beheersen van zorgfraude binnen de zorgverzekeringssector. Zij nemen je mee in de wondere wereld van een fraudespecialist bij een zorgverzekeraar en beleidsadviseur fraudebeheersing bij een koepelorganisatie. Ben jij in staat om aan het eind van de deelsessie zorgfraude te herkennen?  

2) ‘Overnames in een ziekenhuis’

Stijgende kosten en samenwerkingsverbanden zijn voorbeelden van ontwikkelingen in de zorg die ook binnen het ziekenhuis uitdagingen met zich meebrengen op het gebied van bedrijfsvoering. Tijdens deze sessie nemen onze collega’s Lisanne en Elise jullie mee in hun ervaringen als projectleider van overnametrajecten van een afdeling binnen een ziekenhuis. Benieuwd wat dit traject inhoudt, hoe je zo’n groot project aanpakt en welke rol je als projectleider hebt? Sluit dan aan bij deze sessie!

3) ‘Het Volledig Pakket Thuis in de ouderenzorg’

In de ouderenzorg is er een verschuiving gaande waarbij ouderen langer thuis blijven wonen. Er komen namelijk niet meer verpleeghuis plekken bij, terwijl er wel meer ouderen zijn. Het Volledig Pakket Thuis is hier een oplossing voor. Bij het Volledig Pakket Thuis blijft iemand thuis wonen én ontvangt diegene zijn hele pakket zorg, welzijn en ondersteuning van een ouderenzorginstelling. Loes en Roos zijn op dit moment beiden Projectleider Volledig Pakket Thuis en begeleiden dit proces. Ben jij benieuwd hoe zij dit project aanpakken en wat er allemaal bij komt kijken? Schrijf je dan in voor deze sessie!

Voor wie?

De bijeenkomst is specifiek bedoeld voor: 

  • Starters in de zorgsector;
  • Afgestudeerd verpleegkundigen/fysiotherapeuten met een academische masteropleiding;
  • Bijna afgestudeerde studenten met een zorggerelateerde academische opleiding (bijvoorbeeld Gezondheidswetenschappen, MPA, Gezondheidsrecht, Gezondheidseconomie, Geneeskunde, Technische geneeskunde)
  • Bijna afgestudeerde studenten met een academische opleiding in een andere richting (bijv. Organisatiewetenschappen, Bedrijfskunde) met aantoonbare affiniteit met de zorg. 

Wanneer?

Donderdag 1 december van 18.00 tot 20.30 uur. Nadat je je ingeschreven hebt ontvang je een bevestiging. Het definitieve programma en indeling voor de deelsessies volgen op een later moment.

Aanmelden of meer informatie?

Wil je deelnemen aan deze avond? Meld je dan aan door het aanmeldformulier in te vullen. 

Voor vragen of meer informatie kan je altijd Jasmijn van Gastel (06-34460871) bellen of mail naar masterclass@partzorg.nl

Tot dan!

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Jasmijn van Gastel
Bel: +31(0)88 01 51 600 of stuur een mail naar: