Ben jij bijna afgestudeerd of een starter en benieuwd naar wat je als interim- en projectmanager in de zorg doet? PART zorg organiseert op donderdag 28 april en dinsdag 17 mei van 18.00 uur tot 20.00 uur haar jaarlijkse masterclasses waarbij je kennis kunt maken met het bedrijf en onze werkzaamheden als interim- en projectmanager in de gezondheidszorg.

PART zorg biedt interim- en projectmanagement op basis van zorginhoudelijke expertise en ervaring. Wij richten ons op kennisopbouw, kennisverbreding en kennisdeling binnen de zorg. Door de opgedane ervaringen in verschillende deelsectoren zijn we in staat om een gevarieerd programma te bieden. Aan het eind van deze avond heb jij een goed beeld van verschillende projecten waar PART zorg bij betrokken is. We hopen je te zien!

Programma

We starten de masterclass om 18:00 uur met een avondmaal. Tijdens het eten vertellen onze collega’s Elise en Anne over het werken bij PART zorg en wordt ingegaan op het PART junior programma. Daarna starten de inhoudelijke deelsessies. Gedurende de masterclass neem je deel aan twee deelsessies waarin medewerkers van PART zorg je vertellen over de diverse projecten en opdrachten van PART zorg. In totaal zijn er drie opties verspreid over drie deelsectoren en onderwerpen waarin PART zorg werkzaam is, namelijk binnen; ziekenhuizen, zorgverzekeraars en de ouderenzorg. De volgende deelsessies zullen aan bod komen:

  • ‘Herken jij fraude in de zorg?’

Stefanie en Anne hebben inmiddels ruim ervaring in het bestrijden en beheersen van zorgfraude binnen de zorgverzekeringssector. Zij nemen je deze deelsessie mee in de wondere wereld van fraudespecialist bij een zorgverzekeraar en beleidsadviseur fraudebeheersing bij een koepelorganisatie. Ben jij in staat om aan het eind van de deelsessie zorgfraude te herkennen?   

  • ‘Kwaliteitsverbetering in de ziekenhuizen.’

Onze collega’s Xanne en Teun houden zich bezig met kwaliteitsverbetering binnen ziekenhuizen. Zij zullen vanuit verschillende perspectieven vertellen hoe zij bijdragen aan het verbeteren en behouden van de kwaliteit van zorg in ziekenhuizen. Benieuwd wat hier allemaal bij komt kijken? Sluit dan aan bij deze deelsessie! 

  • ‘De hedendaagse uitdagingen in de ouderenzorg.’

Binnen de ouderenzorg zijn er veel uitdagingen op het gebied van langer thuis blijven wonen, wonen met zorg en het kunnen blijven leveren van zorg. Tijdens deze sessie nemen onze collega’s Loes en Marielle jullie mee in de uitdagingen en hectiek die er spelen binnen onze opdrachten in de ouderenzorg. Hoe zou jij hiermee omgaan als toekomstige projectmanager? 

Voor wie?

De bijeenkomst is specifiek bedoeld voor: 

  • Starters in de zorgsector;
  • Afgestudeerd verpleegkundigen/fysiotherapeuten met een academische masteropleiding;
  • Bijna afgestudeerde studenten met een zorggerelateerde academische opleiding (bijvoorbeeld Gezondheidswetenschappen, MPA, Gezondheidsrecht, Gezondheidseconomie, Geneeskunde, Technische geneeskunde)
  • Bijna afgestudeerde studenten met een academische opleiding in een andere richting (bijv. Organisatiewetenschappen, Bedrijfskunde) met aantoonbare affiniteit met de zorg. 

Wanneer?

Donderdag 28 april of dinsdag 17 mei van 18.00 tot 20.00. Nadat je je ingeschreven hebt ontvang je een bevestiging. Het definitieve programma en indeling voor de deelsessies volgen op een later moment.

Aanmelden of meer informatie?

Wil je deelnemen aan deze avond? Meld je dan aan door het aanmeldformulier in te vullen. 

Voor vragen of meer informatie kan je altijd Anne Koster (06-34460864) of Elise van Westerlaak (06-38171661) bellen of mail naar masterclass@partzorg.nl

Tot dan!

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Anne Koster
Bel: +31 (0)88 01 51 600 of stuur een mail naar: