Ben jij bijna afgestudeerd of een starter en benieuwd naar wat je als projectmanager in de zorg doet? PART zorg organiseert op woensdag 30 juni en woensdag 21 juli van 18.00 tot 20.00 een masterclass waarbij je kennis kunt maken met het bedrijf en onze werkzaamheden als consultants in de gezondheidszorg.

PART zorg biedt interim- en projectmanagement op basis van zorginhoudelijke expertise en ervaring. Wij richten ons op kennisopbouw en kennisdeling binnen de zorg. Door de opgedane ervaringen in verschillende deelsectoren zijn we in staat om een gevarieerd programma te bieden. Aan het eind van deze avond heb jij een goed beeld van verschillende projecten waar PART zorg bij betrokken is. We hopen je te zien!

Programma

Gedurende de bijeenkomst neem je deel aan twee rondes waarin medewerkers van PART zorg je vertellen over de diverse projecten en opdrachten van PART zorg. In totaal zijn er drie opties verspreid over drie deelsectoren en onderwerpen waarin PART zorg werkzaam is, namelijk binnen; ziekenhuizen, zorgverzekeraars en de ouderenzorg. Alvorens wij starten met de sessies verzorgen wij om 18:00 uur avondeten, tijdens het eten zal onze collega’s Demi en Sanne vertellen over hun eerste twee jaar bij PART zorg waarin zij het PART junior programma gevolgd hebben.

     1. ‘Aan de slag als zorginkoper bij een regionale zorgverzekeraar’.
Roos en Daan hebben inmiddels ruim ervaring als zorginkoper bij een regionale zorgverzekeraar. Zij nemen je mee in de wondere wereld van het zorginkoop. Een traject dat door COVID-19 anders is gelopen dan voorgaande jaren.

     2. ‘Een accreditatie van begin tot eind in een academisch ziekenhuis’.
De afgelopen maanden hebben Lisanne en Xanne hard gewerkt aan het voorbereiden van de Joint Commision International (JCI) heraccreditatie. Zij zullen uitgebreid toelichten wat hier allemaal bij komt kijken en hoe zij dit project van begin tot einde hebben vormgegeven. 

     3. ‘Adviseren en coördineren in tijden van de corona-crisis’.
Leon kan als kwaliteitsadviseur in een ouderenzorginstelling alles vertellen over het leiden van een project in tijden van de crisis. Tijdens een Q&A gaan we met hem in gesprek en is er de mogelijkheid om hem alle denkbare vragen te stellen.

Voor wie?

De bijeenkomst is specifiek bedoeld voor: 

  • Starters in de zorgsector;
  • Afgestudeerd verpleegkundigen met een academische masteropleiding;
  • Bijna afgestudeerde studenten met een zorggerelateerde academische opleiding (bijvoorbeeld Gezondheidswetenschappen, MPA, Gezondheidsrecht, Gezondheidseconomie, Geneeskunde, Technische geneeskunde)
  • Bijna afgestudeerde studenten met een academische opleiding in een andere richting (Organisatiewetenschappen, Bedrijfskunde) met aantoonbare affiniteit met de zorg. 

Wanneer?

Woensdag 30 juni en 21 juli van 18.00 tot 20.00. Nadat je je ingeschreven hebt ontvang je een bevestiging. Het definitieve programma en indeling voor de rondes volgen op een later moment.

Aanmelden of meer informatie?

Wil je deelnemen aan deze avond? Meld je dan aan door het aanmeldformulier in te vullen. 

Voor vragen of meer informatie kan je ons altijd bellen Quinten de Coo (06-55720052) of Yvonne van Senten (06-45768868) of mailen naar masterclass@partzorg.nl

Tot dan!

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Quinten de Coo
Bel: 06 55 72 00 52 of stuur een mail naar: