Jacomijn de Vos

Wie ben ik?

De zorg is uiteraard complex en iedere patiënt is uniek, maar dat is geen reden om niet kunnen standaardiseren en bedrijfsmatig te kunnen denken en handelen. In mijn optiek is de zorg in veel gevallen juist wel voorspelbaar en moeten we het ook niet ingewikkelder maken dan het is! Juist dan kunnen we processen dusdanig optimaliseren, dat er meer tijd en aandacht beschikbaar komt voor de individuele patiënt. Ik zie het als een uitdaging om de ‘maar’ in ‘ja, maar’ weg te nemen en alle betrokkenen in een project bewust te maken van de vele kansen die er zijn. Ik doe dit door een nuchtere, kritische en positieve kijk te behouden en mensen mee te nemen in mijn enthousiasme voor alle mogelijkheden die de zorg te bieden heeft.

Gezondheidswetenschapper | procesoptimalisatie | Lean | capaciteitsmanagement | nuchter| omdenken | Rotterdam | zeilen | fietsen | koken