Onze collega Yvonne is interim manager Zorgadministratie bij een zorginstelling voor ziekenhuis-, thuis en ouderenzorg. Graag vertelt ze hoe haar dag eruit ziet.

“Op de Zorgadministratie heb ik de afgelopen jaren diverse opdrachten gedaan, waardoor ik de ins en outs ken op dit gebied.”

Naam: Yvonne van Senten
Sector opdrachtgever: Zorginstelling voor ziekenhuis- thuis- en ouderenzorg
Functie opdracht: Interim Manager Zorgadministratie 

     1. Wat houdt je opdracht precies in?
Als Manager Zorgadministratie ben ik verantwoordelijk voor de juiste en tijdige declaratie van de medisch specialistische, thuis- en ouderenzorg. Het team bestaat uit ca. 20 medewerkers verdeeld over twee locaties. Ik zorg dat zij hun werk goed kunnen doen, bewaak de voortgang, breng risico’s en knelpunten in kaart en zoek daarvoor oplossingen.

     2. Wat is de grootste uitdaging tot nu toe?
Het corona virus brengt op diverse vlakken nieuwe uitdagingen met zich mee. Werken vanuit huis zorgt voor een nieuwe dynamiek in teams. Samenwerken en de verbinding met elkaar behouden is daarin belangrijk. Op de afdeling heeft ieder zijn eigen aandachtsgebied. De informele praatjes bij het koffieapparaat zijn er niet meer, dus moet je op zoek naar andere manieren om de verbinding tussen medewerkers te behouden.

     3. Wat heb je geleerd tijdens deze opdracht en neem je mee naar een
vervolgopdracht?
Op de Zorgadministratie heb ik de afgelopen jaren diverse opdrachten gedaan, waardoor ik de ins en outs ken op dit gebied. De uitdaging voor mij zat daarom vooral op het aansturen van een team. Voor mij een leerzame ervaring, die ik zeker meeneem naar mijn volgende opdracht.

     4. Waar kijk je nog het meest naar uit?
Over twee weken rond ik mijn opdracht af en neemt mijn opvolger het stokje over. Op dit moment bereid ik de overdracht voor, zodat zij samen met het team verder kan bouwen aan de toekomst. Verder zet ik voor het einde van de maand nog stappen richting de overgang op horizontaal toezicht. Een go hiervoor zou een mijlpaal zijn.

     5. Hoe ontspan je naast je werk?
Twee keer in de week ga ik naar de CrossFit box voor een pittige ‘Workout of the Day’. Dat ligt nu even stil, maar ik heb het één en ander in bruikleen gekregen. De verleiding om ‘s avonds met een Netflixje op de bank te hangen ligt echter altijd op de loer. 

     6. Ben je een vroege vogel of nachtuil ?
Ik ben absoluut geen vroege vogel, maar gelukkig hebben ze in ziekenhuizen goede koffie ;).

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Privé: Yvonne van Senten
Bel: +31 (0)88 01 51 600 of stuur een mail naar: