Els-Sophia van Iersel

Wie ben ik?

Els-Sophia van Iersel is als Interim- projectmanager werkzaam bij PART zorg

Met hart voor de zorg zet ik mij in om zorgorganisaties in hun kracht te zetten, zodat zij met passie de beste zorg voor hun patiënten kunnen leveren. Door ondersteuning op maat bouw ik graag samen met de opdrachtgever aan goede en betaalbare zorg.

Mijn passie is het creëren van high performance teams door het mobiliseren van mensen en het creëren van betrokkenheid. Verbeteringen borgen in het (zorg) proces door inzicht en het ontwikkelen van praktische verbeteringen.

Ik geloof dat het cruciaal is om integraal, vanuit een systemische blik naar organisaties te kijken om tot de kern te komen. Om hierin door te leren volg ik een opleiding bij House of Coherence en pas ik de geleerde lessen in de praktijk toe. Zo werk ik stap voor stap aan een steeds betere zorg.

Gezondheidseconoom| Amsterdam | Enthousiast | Verbindend | Analytisch | Betrokken | Doener | Relativeringsvermogen | Reizen | Yoga | Zingen | Eten & drinken