Heeft u tijdelijke capaciteitsproblemen op een afdeling? Dan kan PART zorg ondersteuning bieden. Dit doen wij bij uitval van een medewerker, zwangerschapsverlof of behoefte aan extra ondersteuning. Wij kunnen aan de slag binnen alle lagen van een organisatie. Onze club van jonge professionals maakt dat wij in staat zijn ons snel aan te passen aan de nieuwe omgeving. 

Onze medewerkers hebben brede kennis van de zorg en een frisse kritische blik. Afhankelijk van uw vraag stellen wij een kandidaat voor die passend is en waarborgt dat het werk door blijft gaan bij tijdelijke capaciteitsproblemen. Daarnaast kunnen onze medewerkers tegelijkertijd verbeter- of optimalisatie projecten oppakken. Hierdoor worden processen verbeterd en kan een nieuwe (vaste) medewerker met een schone lei aan de slag. 

PART zorg professionals stemmen de werkwijze voor de interim rol samen met de opdrachtgever af. Daarnaast borgen wij dat onze werkzaamheden zijn vastgelegd en overgedragen, zodat ook na de interimperiode de organisatie terug kan vallen op onze werkzaamheden. Onze inzet heeft een tijdelijk karakter maar het resultaat is blijvend!

Uitgelicht

Als interim kwaliteitsfunctionaris bij een academisch ziekenhuis heeft onze collega alle reguliere kwaliteit werkzaamheden volgens de jaarplanning kwaliteit van de afdeling tijdelijk overgenomen. Uitvoeren van audits, een gebruikerstevredenheidsonderzoek en het implementeren en begeleiden van een ISO9001 certificering rekenen we ook daartoe. Met onze inzet is het kwaliteitsmanagementsysteem verder ontwikkeld door rekening te houden met enerzijds de gestelde criteria en anderzijds welke oplossingen het best passen bij werkprocessen van de organisatie. Tot slot is voor de afronding van de opdracht een nieuwe collega ingewerkt en opgeleid door onze collega tot het moment dat hij of zij de rol zelfstandig kon vervullen.

Interesse in onze dienstverlening of organisatie? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel +31 (0)88 01 51 600, wij praten graag verder.