Nena Klerks

Interne rol – Lid van Team Marketing

De vraag

Als partzorg willen we graag laten zien waar we voor staan en hoe deze visie zich vertaalt naar de praktijk. Dit willen we uitstralen naar (toekomstige) collega’s, opdrachtgevers en partzorg-alumni. Daarnaast is het intern uitdagen en ontplooien van talenten van collega’s een essentieel onderdeel van de partzorgcultuur. Dit kan in Team Marketing. Als lid van team marketing ontwikkel je namelijk eigenschappen zoals creativiteit, nieuwsgierigheid en communicatie op een nieuwe manier. Vaardigheden die je later weer breed kan inzetten.

Wat hebben we gedaan

Met een aantal collega’s vormen wij Team Marketing binnen partzorg. Op kantoor wordt er gebrainstormd, vergaderd en besloten. Aan het einde van ieder jaar staat de heimiddag op de planning. Hier worden de marketingdoelen van het nieuwe jaar vastgesteld. Tijdens het marketingoverleg bespreken we de status van de lopende acties, aankomende acties en staan we stil bij de doelen van het jaar. De acties voor marketing zijn erg uiteenlopend en dat maakt het werk afwisselend. Acties kunnen zijn het bedenken en schrijven van LinkedIn posts, het coördineren van de kerst- en tompoucen actie tot het ontwerpen van nieuwe kantoorspullen in partzorg stijl. Samen kijken we in de overleggen of de acties aansluiten bij wat we willen uitstralen met partzorg.  

Uitkomst en take-aways

Tompoucen actie

Oranje is de kleur van ons koningshuis… en van partzorg! Een tompouce eten op koningsdag is traditie. Daarom organiseren wij al jaren de tompoucen actie.

partzorg op LinkedIn

Op LinkedIn delen wij wekelijks updates over partzorg of actualiteiten in de zorg. Bijvoorbeeld het introduceren van nieuwe collega’s of organiseren we een themamaand op linkedin.

Kantoorspullen in partzorg stijl

Werken bij partzorg doe je in part stijl. Daarom ontwerpen wij regelmatig nieuwe kantoorspullen of goodies voor onze collega’s en relaties. Oranje notitieblokken, waterflessen en muismatten vind je daarom op elk bureau.

Je eigen ideeën worden realiteit

In Team Marketing is er veel enthousiasme en creativiteit. Er is ruimte voor nieuwe, en eigen inbreng. Het komt regelmatig voor dat deze ideeën, omgezet worden in een plan en dit ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd.

Deze collega’s werkten
mee aan dit project