Jip van Groenigen

Wie ben ik?

De gezondheidszorg is constant in beweging. Dit heb ik ook mogen ervaren in mijn werk als Medisch Beeldvormings- en Bestralingsdeskundige (Mbb’er). In mijn werk als Mbb’er heb ik altijd de passie gehad om de hoogst haalbare kwaliteit van zorg te willen leveren aan de patiënt. En nam bij iedere beslissing het belang van de patiënt als referentie. Bij het leveren van deze zorg heb ik gemerkt dat er veel mogelijkheden zijn tot optimalisatie.

Met mijn huidige kennis als Gezondheidswetenschapper kan ik problemen vanuit verschillende perspectieven analyseren, verschillende modellen en methoden gebruiken en innovatieve verbeteringen ontwerpen, implementeren en evalueren voor beleid en management in de zorg. Hierin is een empathisch en doelgerichte aanpak kenmerkend voor mij. Mijn ambitie is om met mijn academische achtergrond bij te dragen aan de optimalisatie van zorgorganisaties en zo dus ook aan steeds betere zorg in Nederland.

Gezondheidswetenschapper | Mbb’er | Kwaliteit en Veiligheid | Optimalisatie | Teamplayer | Innovatief | Communicatief vaardig | Doelgericht | Voetbal