Eva van de Korput

Wie ben ik?

eko-pAnderen omschrijven mij als enthousiast, betrokken en ervaren mij als een prettige (toegankelijke) gesprekspartner. Al van kinds af aan ben ik geïnteresseerd in de mens en de gezondheidszorg. In mijn werk als verpleegkundige in het AMC leverde ik de hoogst haalbare kwaliteit van zorg aan mijn patiënten, secuur en persoonlijk. Ik heb ervaren hoe complex de zorg in de praktijk is en zag veel potentie voor verbetering. Een optimale samenwerking tussen verschillende partijen is niet alleen voor patiënten van levensbelang, maar een noodzaak om organisaties “gezond” te houden. Mijn ambitie is om binnen de gezondheidszorg processen inzichtelijk maken, zodat de kwaliteit van zorg gewaarborgd blijft en verbeterd wordt.

Gezondheidswetenschapper | Verpleegkundige | Kwaliteit van zorg | Betrokken | Professional | Enthousiast | Mensen-mens | Goes | Amsterdam | Muziek maken | Skiën